Vadászgörény való panelházba?
Barátom apjánál nyáron kint voltak a kertben, de bezárva a kutyák miatt. Ott kint van egy nagy hegesztett ketrec.
Télen viszont a hideg miatt nem lehetett kitenni őket a ezért akkor bent laktak a fürdőszobában egy kisebb ketrecben. És szerintem az egész lakás bűzlött tőlük, de mindegy. Barátom apja azt mondta, hogy vad szaguk van, nem büdösek.
Minden reggel kiengedték őket 1 órára, aztán este 6-kor megint. A szobában rohangásztak, játszottak. Én ha ott voltam náluk hétvégén, olyankor felvettem a gumicsizmát, hogy ne harapjanak bele a lábujjamba, mert mindig arra pályáztak. Volt egy macska is a szobában, de a macska félt tőlük, mert a görik sokkal durvábban játszottak mint ő, és nagy foguk volt.
Az asztalról mindig lelopták a csokit, vitték a fotel alá.
És az egérpadomat is a földön találtam meg totál lukasan, szanaszét volt rágva az egész. Szóval mindent el kellett dugni előlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!