Mit gondoltok? Arany vagy törpehöri a szelídebb?
Figyelt kérdés
Előre is köszi :D2012. febr. 15. 15:41
1/7 anonim válasza:
szerintem nem fajta kérdése, hanem, mint a kutyáknál, a nevelésé. Ha kicsi korától kezdve sokat foglalkoznak velük, simogatják őket, akkor mindkettő ugyanolyan szelíd lesz.
2/7 anonim válasza:
Nekem csak aranyhörim volt eddig, de abból viszont rengeteggel volt már dolgom, és a legtöbbjük teljesen aranyos volt, az is amelyik felnőttként került hozzám. De volt azért egy-kettő nehéz eset is, volt egy harapós is, de 90 százalékban kedves állatkák :)
3/7 anonim válasza:
Nekem is mindig szíriai aranyhöri volt és vannak is és lesznek is, ők nagyon hamar megszelídülnek! Főleg ha egészen kiskoruktól vannak meg, akkor még hamarabb és még könnyebben!
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) nekem két törpehörim van,de egy év után se sikerült teljesen megszelídítenem őket :S azért még próbálkozozk :D
2012. febr. 16. 07:49
5/7 anonim válasza:
Szerintem a törpehöri jobb ,nekem is az van ,meg nem is olyan büdi.
6/7 anonim válasza:
Az aranyhörcsög se büdös,tudod takarítani kell:)
Nekem már rengeteg hörim volt-van. Törpe is és arany is. És mindegyik egy egyéniség,de számomra az arany höriket mindig kevesebb ideig tartott megszelídíteni és kevésbé voltak hiperaktívak.
De mind a kettő lehet nagyon szelíd és kevésbé szelíd is
7/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. febr. 19. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!