Mit csináljak hogy ne harapja meg az ujjam?
Helló! Van egy törpehörcsögöm 1 hete hoztuk el, és már nagyon meg van barátkozva az új helyével, és már tőlem sem fél. Írták több helyen az interneten, hogy először szagolja meg a kezünket, utána vegyünk magot a kezünkbe, és vagy megeszi a kezünkben, vagy elszalad az étellel.
Hát én ugyanezt tettem. Csak itt a bökkenő akárhányszor rárakom a tenyerem a forgácsra nem a tenyerembe megy bele, hanem az ujjamat kezdi el harapdálni.(amúgy nem fáj, de ha nagy hörcsög lesz, akkor attól tartok hogy már fájni fog!) Segítsetek, mit csináljak hogy ne harapdálja az ujjamat! ( már megengedi hogy megsimogassam és ha kesztyűvel csinálom ezt a kajásat, akkor a kesztyű ujját is harapdossa)
Ne félj csak ismerkedik, a kaját pedig úgy add oda neki, hogy nem a kezedben van (sem a hörcsög sem a kaja), csak rakd a szájához, akkor elfogadja és nem is harap meg. Sokat futtasd és legyen rengeteget a kezedben, akkor megszokja a szagod. És még valami: ha lány vagy se festett körömmel se erősen be kölnizve se be dezodorozva ne menj a közelébe.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!