Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalacom eszi a...

A tengerimalacom eszi a háznak berakott cipős dobozt. Baj ez? Lehet valami baja?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy sokan betették nekik. Most láttam hogy ő eszi is. Van előttük kaja, nem tudom miért azt eszi. Kivettem, mert félek hogy baja lesz tőle. Ha meg el akarom venni tőle harap:S Tudom, hogy fából jobb lenne neki, de most nincs pénzem venni egyet, itthon pedig nincs most olyan fa, amiből csinálhatnék :S
2012. febr. 5. 00:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, eszembe jutott még, hogy nálam volt, hogy egy rongyot felkötöttem a ketrecbe a négy sarkánál fogva, és az alá is szerettek elbújni, ott is védve érezték magukat. Szóval ideiglenes megoldásnak az is jó lehet. Ha meg bátrabb a malac, akkor akár bele is fekszik, mint valami függőágyba. Ötleteket itt is találsz még: [link]
2012. febr. 8. 00:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Nálunk is ez a megoldás van most.
2012. febr. 9. 14:36
 13/14 Horváth Dorina 11 válasza:
am egyépként mindig valamit kell rágcsálniuk valamit mert mindig nő a foguk és fáj nekik ezért rágják és kérlek ti is segitsetek mert a tengeri malacom nem mozog csak is s ketrecében ha kiveszem akkor meg nem megse mozdul pedig 1-2 éves segitsetek
2012. febr. 9. 22:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdés ma olvastam. ha egyedül van akkor én is azt mondanám hogy szerezz be mellé egy másikat. Valószínűleg fél és ezért. Egyik ismerősömé is ilyen. Ha leteszi valahova, az ott is marad. Nem tudom baj e ez, de lehet egy baráttal bátrabb lenne. Esetleg csalogasd valami finom falattal és hátha rájön hogy ott is mozoghat :)
2012. febr. 11. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!