Miért mozgatja a tengerimalacom reggel óta a száját? Mintha rágcsálgatna valamit, de biztos hogy nincs nála semmi. Nem szokott ilyet csinálni.
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 11:04
11/21 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos kiskunhalasi vagyok. Persze, eszik rendesen. Meg jön bújni, csipogni is amikor kiveszem az ágyra. Szóval semmit nem vettem észre rajta. Lehet csak valami új szokás vagy nem tudom.
2012. febr. 6. 21:05
12/21 anonim válasza:
Másik malacod is van, vagy egyedül lakik?
13/21 Norina86 válasza:
Ha tud tápot enni, és jó a közérzete, nincs baja a fogának. Nálunk is van, hogy amikor kiveszek egy malackát, mintha kicsit rágcsálna, rövid ideig csinálja, szerintem ez valami kommunikációs jelzés.
14/21 A kérdező kommentje:
Egyedül lakik, most is éppen a tápot eszi. :) Szóval a fogainak biztos nincs baja. Majd figyelgetem, csinálja-e még.
2012. febr. 7. 09:52
16/21 A kérdező kommentje:
Jó lenne, de jelenleg sajnos az én szobámban nem fér el egy nagyobb ketrec. Így sajna csak egy malacnak van helye. :/
2012. febr. 7. 10:04
18/21 A kérdező kommentje:
Kb 70x40x40-es. Plusz az egyik oldalon felül van egy felső rész. Ő általában itt nézelődik és pihen. Meg van neki csinálva jó puhára és kényelmesre. És persze naponta kiveszem. De még egy malac sajnos nem fér el nálam. :(
2012. febr. 7. 10:43
19/21 Horváth Dorina 11 válasza:
a pofa zacskojábol kivesz valamit és abból eszik na mindegy segitsetek mert a tengeri malacom nem mozog csak is a ketrecében ha kiveszem nem mozog kérlek titeket segitsetek pedig 1-2 éves
20/21 anonim válasza:
A tengerimalacnak nincsen pofazacskója :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!