Mi a baja a hörimnek? (SOS! )
a hörim így ide-oda billegett alig bírt megállni a lábán
aztán egy fecskendővel meleg vizet nyomtam a szájához... erre ő hányt
most melegírő lámpa alatt van
SOS
Meleg vizet?????? Ki az az ember aki meleg vizet ad egy hörcsögnek?? Hideg vizet kell neki adni mert a meleg vizet te se iszod meg! Ki hánnya,hasmenése lesz és meghalhat tőle!
Nem szabad neki meleg vizet adni SOSE!!Csak ha fürdeted akkor is csak langyosba.
Meleg vizet nagyon nagy butaság volt neki adni,de már nem tudsz mit tenni.
Most,hogy van?Javult a helyzete?
Az nagy tévedés, hogy a hörcsögöt nem szabad fürdetni!
Az én dzsungáriaimat, hetente egyszer fürdetem, sima kis mosdókagylóba. Imádja, és még azt a recsegő hangot is kiadja, ha szombatonként nem mártózhat egy 5-6 percet. Fél év alatt már napra pontosan hozzászokott. A lényeg vele kapcsolatba: Hideg víz tilos, hisz lassul a vérkeringése, gyorsabban fárad, nem tud így úszni, majd megfullad. Langyos, kb. 30 Celsius fokú vízben kell fürdetni. Utána pár másodpercre csomagoljuk be törölközőbe, majd zárt helyre, szélvédve helyezzük el. (Megfázás elkerülése miatt fontos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!