Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van egy 1 éves lány dzsungária...

Van egy 1 éves lány dzsungáriai hörcsögöm, már 1-2 hónapja nem tudom megfogni. Meg cincog is ilyen fura hangot ad ki. Mit tegyek? Még van pár kérdésem meg, amit még el kell mondanom!

Figyelt kérdés
Már 2 ször is nagyon rossz helyzetbe volt:majdnem megette a macska ,meg tegnap belesett a vízbe ,de csak 1-2 mp -ig volt benne.Kezd nagyon az agyamra menni!Mit tegyek?! Ha van ötletetek írjatok!Nagyon fontos!
2012. febr. 4. 09:40
1 2
 11/15 neon2 válasza:
Az út nem viseli meg.Én 3 órát vittem őket kocsival majd a strandon a hűtőtáskába raktam őket....Ez egy éve volt és semmi bajuk!Amúgy meg vannak félénkebb hörik amik végig ilyen cincogósak maradnak,nekem is volt így
2012. febr. 7. 14:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Oké ,köszönöm a válaszokat ,mostmár minden nap egy fél órát beszélgetek vele meg a kezembe veszem, simogatom ,játszok vele!
2012. febr. 10. 21:37
 13/15 A kérdező kommentje:

Írjatokk ,ha van még valami ötletetek!!!!!!:)

Üdv:Zsófi

2012. febr. 11. 10:49
 14/15 anonim válasza:

Karácsonykor kaptam 2 dzsungáriai hörit az egyik így néz ki:

[link]

a másik pedig az igazi dzsungáriai gondolom neked is ilyened van: [link]

a 2.-at visszavittük, mert nagyon sok baj volt vele :/ nem fértek meg egymás melett :( de nagyon cuki a dzsungáriai hörcsög, szerintem neki csak törődés, nyugalom és biztonság kell :) ő az egyszínű testvéreivel nagyon jól kijön:)

2012. febr. 21. 13:16
 15/15 A kérdező kommentje:
oké,köszönöm. Nem értem még mindig mért csinálja ezt ,de mindegy.
2012. febr. 21. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!