Van olyan, hogy a lány malacban, aki már ellett, halva van a pici? Mert azt hiszem vemhes, 2hónpja de nem mozog a kismalac, a hasát viszont nagyon félti..
°2 Lehet adni a tengerimalacnak karalábé levelet?
°3 A normális tengerimalacpisi-szín milyen?
°4 Megnagyobbodott a fiú malacka heréje,ez lehet azért mert nincs egyutt a nosténnyel úgy vagy mi oka lehet?
°5 A lány malacka amikor ki akarom venni a dobozzukból sikít,keservesen sír,lehet hogy fáj neki valamije,vagy lehet ezért mert vemhes? Nálatok hogy volt?
1:Igen lehet hogy halva volt benne az ismerősöm malacának is szülletek kis malacok csak egy születtet meg a másik benne volt a hasába halva:(
2:Karalábé levelet lehet ,de a karalábét NEM.
3:Kedves 1ső válaszolo valamit te nagyon nem tudsz a pisijéről a normális színe fehér és tejszerű.
4:Hány éves a malacka ?Lehet hogy csak nő neki mert a malac is nőtt.
5:Szerintem csak fél nyugotan simizd hátha meg nyugszi.
DE MINDENKÉPP VIDD EL A TERHESET A NAGYOBBODOT HERÉJÜT ORVOSHOZ!!!!!!
2.válaszoló,köszi szépen! Igen eddig ilyen volt a pisijük,és annak a malacnak akinek megvan egy picit nagyobbodva a heréje most olyan mint a sáros víz,amúgy decemberben kaptam a malacot,akkor azt mondták 4hetes,de jóval nagyobb volt mint a most 2 hónapos picijeim,azt hiszem hogy olyan 8-9 hónapos lehet most!
Feltétlenül elviszem őket orvoshoz!
Én csak a vemhes malac kérdésre válaszolnék.
A nőstény tengerimalacom első vemhességét sajnos nem tudta kihordani, azóta sem tudom, miért. A hímtől elválasztottam, mikor észrevettem, hogy vemhes, de elvetélte a magzatokat, szerintem kb felénél (egy hónap) járt. A picik rendesen megszülettek, halva, nem voltak még szőrösek. Szóval lehetséges. Ez kislány ezután még három, szerencsére egészséges almot nevelt fel.
fú,szegény!sajnálom!
Hát nekem kb2 hónapja ellett meg de nem én voltam itthon hanem az anyum,és ő nem meri megfogni a malacokat!Sajnos nem lett időben kivéve a hím,tehát nem tudni h akkor történt-e meg a dolog,vagy akkor amikor átszökött a fiú az anyukához! Volt annyi esze h kitolta az orrával a ketrec tetején az ajtót,felmászott a pokrócra ami rajtuk van(neh huzatott kapjanak) és hát átmászott!Volt h az apum enni adott nekik és nyitva hagyta a tetőt és akkor is átmászott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!