Hol tudok kispatkányokat eladni ingyen olyan családoknak, ahol szeretettel befogadják?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 20:37
1/9 anonim válasza:
Vaterán is szoktak állatokat eladni, nyílván a személyes átvétel biztosításával.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nézz be egy egy kisállatkereskedésbe, hátha befogadják őket, vagy hirdesd meg facebook-on.
3/9 Platypus válasza:
Ez sajnos elég nehéz ügy. A patkány nem egy népszerű háziállat, és sokan keresnek patkányokat eleségnek. Nagyon kevés kereskedés fogad be patkányt és még kevesebb adja el őket kisállatnak. Netes hirdetéssel érdemes próbálkozni, de nem egyszerű mindnek gazdát találni kiskorában. Ha pedig felnőnek, akkor szinte lehetetlen feladat lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát igen... tényleg nehéz, ráadasul gyorsan nõnek...:( Amúgy köszi a segítségeket!
2012. jan. 27. 21:10
5/9 anonim válasza:
Max. kígyókajának veszik meg őket szerintem. :/
7/9 anonim válasza:
Szia! Engem érdekelne a dolog (mármint én szívesen befogadnék egyet). Milyen idősek?
8/9 anonim válasza:
Nekem 12ből 10 elment, eredeti terv szerint is így volt, hogy 2 tesó akik együtt bandáztak, marad. Sok sikert!!!
9/9 anonim válasza:
Maradtak még? :) engem érdekelne, de gondolom nincs sok esély arra, hogy Veszprém közelében lennének:( minden Pesten van, itt pedig nehéz hozzájutni, de a kisfiam társa öregszik, nem akarom, hogy egyedül maradjon:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!