Lesz egy nyulam párhéten belül. és arra vagyok kiváncsi, hogy mimindent tegyek majd a ketrecébe? Törpe nyuszi lesz.
Szia!:)
Forgácsot tegyél alá alomnak.Legyen egy tálja, itatója, széna tartója és fogkoptatója. Ezek a legfontosabbak:) Esetleg ha szeretnéd vehetsz neki wc-t hátha megszokja.:)
Az enyém ketrecében van tál amiből eszik,itató,kisház,szénatartó,wc.Én nem almozom az egész ketrecet,csak a wcbe teszek fapelletet.
Játék lehet pl egy wcpapír guriga:D.Lehet venni nyúlalagutat,olyan mint ami a macskáknak van.Nem tudom,hogy ez befog-e válni,én még nem vettem,csak tervezem,de szokták szeretni.:)
Olvasd végig a nyuszis kérdéseket, benne vannak a válaszok.
WC helyett alacsony tálca kell. Csakis fapelletet használj! Fogkoptató nem mindegyik tudja használni. Nagyméretű itató kell. Kerámia tálja legyen a kajának. Szénatartó a szénának (ez képezi az étkezése nagy részét). Alagutat, csörgőkét, mindenféle játékot vehetsz neki. A lakást tedd konnektor és vezetés mentessé!!! Készülj fel, hogy a szőnyegre fog pisilni, főleg, ha még kicsi. Hamar szobatisztává nevelhetőek. Az ágyadat fedd le, mert felül fogja jelölni a pisijével. A szobai pisiléseket fel kell törölnöd, vízzel lemosni, és ecettel áttörölni, hogy elvegye a szagot, és ne jelöljön oda többé. Adass neki most márciusban oltást (ezt meg kell majd ismételni. A többi évben egy oltás elég. Szőrkefét, és körömvágót mindenképpen venned kell. Bio-lapis izotóniás port vegyél, ha egyszer leállna a nyuszid emésztése, ez kelleni fog! ( Ha teljesen leáll a kakilása, keresztet vethetsz rá.)
Legegyszerűbb olyan ketrecet venni,amiben minden benne van.Én így vettem.:)
LFA nekem kosorrúm van,van házikója de nem nőtte ki,nem is igen fogja mert már felnőtt és nem fog nőni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!