Eltört a dzsungáriai törpehörim hátsó lába. Teendők?
Beleakadt valamibe, és a hátsó lába eltört szerintem...
Az állatorvos pedig nem vállalja el, mivel nem ért az ilyesmihez. Eddig kamillateával fertőtlenítem meg bekentem körömvirág krémmel. Mit tegyek még? :/
Aha. Hát ha ez vigasztal, akkor a fővárosban sincsenek jobb dokik. Ahová én vittem a rágcsálóimat, az a doki se volt toppon. Általában nem ismerik sajnos az ilyen kicsi állatokat. Viszont egy törést szerintem meg tud ígyis állapítani, hogy tényleg törés-e meg mennyire súlyos, meg talán ad valami tanácsot. Azért tartom fontosnak megállapítani, hogy tényleg törés-e, mert szerintem ficam is lehet, és az is hasonlít a törésre, főleg ha ki van fordulva. Én pl anno úgy láttam az egeremnél, mintha ki lenne ugorva a lába, de a doki kitapintotta, hogy törés.
Mindenesetre, ha törés (és ez a valószínűbb) akkor meg fog gyógyulni magától is. Írd majd meg hogyha rendbejött már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!