Mini kosorrú törpenyulat szeretnék megtudnátok mondani mennyibe kerül (maga az állat), mit vegyek a nyúlnak és ez mennyibe kerül, kitől vegyem?
A mini nyuszik(10 ezer körül) úgy tudom drágábbak, mint a törpe nyuszik(5ezer körül)!
A törpe már nagyon elterjedt, a mini még nem annyira!Vagy valami ilyesmi magyarázatot kaptam pont a minap!
Ja és persze én csak a tenyésztőtől való vásárlást javasolnám
A nyuszimat tenyésztőtől vásároltam, Ő egy törpe kosorrú nyuszifiú. :)
Hotot---> [link]
Toy---> Vannak különböző elnevezések, amik ugyanarra a fajtára vonatkoznak, csak egy "különlegesebb" jelző jobban felkelti a vásárlók figyelmét.
Ilyen pl. az oroszlánfejű törpenyusziknál használt "TOY" vagy "TEDDY". Mindkettőt a jobban szőrözött (duplagénes) oroszlánokra szokták használni. Ha legközelebb egy üzletben látod kiírva: "Oroszlánfejű toy kisnyuszik", bizonyára már neked is mosolyt csal az arcodra. :o)
akkora ketrec nem elég egy mini nyúlnak mint egy hörcsögnek vagy egy tengerimalacnak?
minek egy akkora nyúlnak 1 méter*fél méter.
Léci válaszoljatok.
Köszi.
Ha megmondjátok akkor megvesszük és a nyulat is. :)
Mint egy hörcsögnek?:D Nem,nem elég egy nyúlnak akkora.A tengerimalacoknál is sokszor olvastam,hogy 100*50-es ketrecük legyen.
Kell a nyúlnak akkora.Időnként rájuk jön az ugrálhatnék,mikor jó kedvük van,plusz ha már felnőtt a nyuszi és elfekszik akkor elég hosszú.Kell a hely.Plusz a felszerelésekkel,(kisház,wc) már nem is tűnik olyan nagynak az a ketrec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!