Ez természetes?
Az lenne a kérdés hogy: a (Dzsungáriai) törpehörcsögöm leteszem bárhova pl.: szőnyeg , farmer, pulcsi stb.. Mindent megrág ami az útjába kerül és bele kap a foga. Tiétek is ezt csinálja? Ez természetes? (Félreértés ne essék tudom hogy kell tartani stb... csak erre lennék kiváncsi mert ehez hasonlókat még nem nagyon olvastam, találtam a neten.)
Válaszodat előre is köszönöm
szia!
mivel a höri rágcsáló természetes, ogy rágcsál, hogy koptassa a fogát. Vegyél neki ilyem mag pogácsát, vagy rudat, mert az jól koptatja a fogát, akkor nemrág meg mindent. Az enyémek már olyan szelidek, ha beteszem a kezem, rámásznak, hogy vegyem ki. :DD
Igen, a kenyér is elég, bár az én hörijeimnél benn van egy fél szelet kenyér, egy fogkoptatókő (amit elég ritkán használnak) és egy-két kéregtelen faág.
Ja, és az enyémek is mindent megrágnak, ha felmásznak a karomra, egyből megkezdik a pulcsim ujját, de amúgy nagyon szelídek. Ez természetes a hörcsögöknél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!