Szeretnék majd egy vadászgörényt. Szerintetek jó ötlet?
Szerintem menjetek el a szüleiddel együtt egy görényes rendezvényre (pl 21-én is lesz egy kiállítás ha jól emlékszem Törökbálinton), vagy látogassatok meg egy tenyésztőt, így legalább "kiszimatolhatod", hogy mennyire büdösek.
A büdösség függ attól is, hogy mennyire tartod tisztán (naponta takarítás, rendszeresen rongycsere) hogy mivel eteted (a konzervkaja nemcsak hogy nem egészséges, de sokkal büdösebbet is kakil tőle a göri) és hogy ivaros-e. Nekem van egy épp ivarosodó hímem, hát ő most büdi :D, és lesz még büdösebb is, de majd csak tavasszal viszem ivartalanítani. Addig mindenki szépen kibírja az ő érdekében.
Ha görényt akarsz olvass utánna rendesen hogy mik az igényei, hogyan kell helyesen tartani és tényleg látogass el valahová ahol meg is tapasztalhatod, hogy milyen görényt tartani- és csak akkor vállald ha az egész családnak elfogadja őt.
21-én én is kint leszek Törökbálinton:))De februárban is lesz egy kiállítás a Lurdy-házban.
A macskakajától nem csak a kaksija lesz büdösebb hanem nagyobbat is tojik és a szőre is büdösebb lesz.De fürdetni ne fürdesd,mert csak rosszabb lesz.Az én hímem most 8 hónapos,neki is már erősödik a szaga:))És ő is lesz még büdibb,hisz még nem ivarzik:)Én lehet h nem fogom ivartalaníttatni,hanem implantoztatni fogom,attól is elmúlik a szaga:)De jobb ha megmarad ivarosnak,mert a későbbiekben problémák adódhatnak,csak a szagát nem lehet bírni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!