Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ellés után mikor fogamzóképes...

Ellés után mikor fogamzóképes újra a törpehörcsög és mennyi ideig?

Figyelt kérdés

2012. jan. 10. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy olvastam, hogy mire kineveli az almot, addigra simán újra teherbe eshet, szóval még terhesen is szoptathatja az előző almot.
2012. jan. 11. 01:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod, hogy nagyon hamar meghaljon akkor pároztasd pihentetés nélkül azonnal amint lehet egy ellés után. Ha lelkiismeretes gazdi szeretnél lenni, várj pár hónapot az ellések között!Addig válaszd el a hímtől.
2012. jan. 11. 12:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Nyilván azért kérdeztem, mert meg akarom ölni a kisállatomat. Akkor már kidobnám az ablakon, gyorsabb és egyszerűbb, normálisan is válaszolhatnál, kedves második kommentelő.

Amúgy ugyebár pont azért kérdeztem, mert nem szeretnék újabb almot. igazából alapból úgy volt, hogy ez két egynemű hörcsög, már majdnem 9 hónaposak, nem is értem, hogyhogy most jöttek rá ők is, hogy az egyikőjük lány.

2012. jan. 11. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Normálisan válaszoltam csak tovább kéne olvasni, nem leragadni az első mondatnál. Amúgy meg minden hangsúly kérdése, de legközelebb zárójelbe majd odaírom, hogy kell felolvasni. (ezt most normális hangot kellett volna)

És kár felháborodni ennyire mert rengeteg kisállattartóval találkozom és el sem hinnéd milyen egyértelmű néhány embernek, hogy "semmi" baja nem lesz a kisállatának ha egyből újra párosodik. (szomorúan olvasd ha kérhetem) Örülök, hogy te nem közéjük hanem pusztán a hirtelen "nekem eső" kategóriába tartozol. (tényként olvasd)

2012. jan. 11. 14:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos én is tudom, hogy sok az idióta gazdi (ezt te is szomorúan olvasd kérlek) én valóban nem tartozom közéjük, imádom a hörcsögeimet és pont azért kérdeztem meg ezt, hogy ne legyen semmi bajuk.

Köszöntem a válaszod.

2012. jan. 17. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!