Mosómedvesimogatás lehetséges valahol?
A mosómedve nem védett, sőt megtiltották a tartását itthon mert invazív faj, tehát káros a helyi életközösségre.
De tudok egy helyet ahol van, bár megsimogatni, nem biztos hogy lehet (nem tudták még őket háziasítani). Tehát találsz egyet a Pannon tanyán Balaton nevű község határán, Egertől nem messze.
Velem így volt.
Bele voltam zúgva egy csajba,de nagyon.
A 3. Randin a Veresegyházi Medveparkba mentünk 3an. A gyerekem én meg a csaj.
És ott vannak mosómedvék, erre mondta a nő, hogy ez a kedvenc állata és minden vágya hogy életében 1x megsimogathassa, plusz tudtam hogy aznap volt a szülinapja is.
Aztán tartott ott egy pasi előadást a farkasokról, ilyet gondozó .
Mikor vége lett elküldtem a csajokat venni vattacukrot meg vizet, én meg odahívtam az embert, elmondtam neki a szitut, majd megköszöntem hogy meghallgatott és adtam neki egy 10est.
Aztán mondta, hogy a mosómedve haraphat karmolhat stb. Ezért adtam 1 20ast neki.
Ezek után kihozta az egyik mosómedvét és mondta hogy hova menjünk majd.
Visszajött a csaj meg a gyerek én meg mondtam hogy ismerem a gondozót, ezt eddig nem mondtam neked... és teljesülhet az álmod. Akarod?
Erre olyan izgatott lett a csaj mint 1 gyerek. Mondta hogy igen igen igen. Ennél a pontnál odahúztam magamhoz és megcsókoltam... és viszonozta.
1.csók volt am.
Aztán odamentünk a megadott helyre és megetették, megsimogatták, a csaj az ölébe vette a mosómedvét ,játszottak vele. Szerencsére szelíd volt.
Aztán miután hazajöttünk és elaludt a gyerek, elég hálás volt a csaj az élményért. Mai napig velem van azóta is, úgyhogy életem legjobb befektetett 30ezre volt.
Szóval nem pont úgy volt ez ahogy te kérdezted, de lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!