A Görényünk panda mintás?
A Ti vadászgörényetek egy úgynevezett "Marked White" színű és valamely más színvilággal rendelkező vadászgörény keveréke.
Ezen a linken mutatok egy példát, de ez a "Marked White" szín:
Szóval a háta és a farka ettől a fajta színtől van, a szeme körül és a lábán, pedig valamelyik másiktól.
Ha egész sötét, akkor "Sable Mask" színtől, ha csak sötét, akkor pedig "Chocolate" színárnyalattól.
Miután ezeket már leírtam - nem törlöm ki, mert érdekelhet -, azután jövök rá, hogy a Tiétek egy ritka színnel - ritkán tiszta - "Sable Panda" rendelkezik.
Link a színhez: [link]
Remélem tudtam segíteni.
A második képen egy sziám vadas (point sable) görike látható. Magyarországon a szín a világos vadas kategóriába tartozik; Németországban van külön neve is a színnek: Steppeniltis (pusztai görény)
Semmi esetre sem panda vagy bézs.
Ismerem ezt a német oldalt, de csak ezen találkoztam a steppeniltis megnevezéssel. Jo par nemet tenyesztot es tartot ismerek, de meg senki nem hivta így ezt a szint. Angolok nevezik még úgy, hogy point vagy siamese.
A kerdezonek is egyértelműen világos vadas görénye van, ha a háta nagyon világos es a lábai sötétek akkor sziami, de ez a szín MO-n is nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!