Van egy lógófülű törpenyulam és néha rájön az 5 perc és összevissza ugrál forog meg nagyon gyorsan rohangászik. Ez miért van?
Szia!
Nekünk is volt nyulunk, az apukám tenyésztette öket régen.
A nyuszik akkor csinálnak ilyen vicces figurákat, ha nagyon jól érzik magukat. Nekem mindig volt kedvenc nyuszim akit kivettem az ólból amikor apukám pucolta öket(heti háromszor, mert szeretik a friss szénát) de volt hogy a tesóit is kiengedtem a kertbe, akkor az egész család kiült nézegetni a boldog nyuszikat és jókat nevettünk rajtuk.
A nyuszikat is lehet tanitani mondjuk szobatisztaságra amig kicsi vagy fiatal és akkor a lakásban is úgy tud mászkálni mint egy cica.
Én közben allergiás lettem a nyuszira és a cicára is ugyhogy sajnos le kellett mondani róluk.
Ari lehet a nyuszid és biztosan jól tartod, ha ilyen vidám!!!!
Szép élete lesz nálad, ha betartod, hogy mit ehet és a tisztaságra odafigyelsz!
Sok sikert és boldogságos nyuszis éveket!!!!
Ja az elözöhöz annyit még, hogy: sétáltatni pórázon lehet.
Érdemes állatorvost megkérdezni, hogy milyen védöoltásokat ajánl.
(300 nyulunk pusztult el egyszer a miximatozisban amit fertözött szunyog terjeszt.Dijnyertes anya és apanyulunk meg a rengeteg kis aranyos fekete-fehér lepketarka nyuszink pusztult el úgy hogy akkoriban még nem volt rá gyógymód...)
Köszönöm a válaszokat.
Elfogom vinni orvoshoz, mert úgy is le kell vágni a körmeiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!