Mit csináljak ha összeverekednek az egereim?
Figyelt kérdés
Van két fiú egerem. Mikor megvettük őket, együtt éltek, tehát megszokták egymást, és nem verekedtek. De most összeraktam őket a lányokkkal, hogy szaporítsam őket. Tegnap viszont különakartam rakni őket (a lányokat és fiúkat), hogy mire a lányok megszülnek nehogy megint megtermékanyítsék őlet. Na szóval, így a két fiú egy helyre kerültek, gondoltam, nem verekednek úgyse össze, hiszen ismerik egymás. De mikor beraktam a kis szatént, az bebújt a duncusüvegbe, a másik meg utána ment, és elkezdte ütni-verni. Mit csináljak? Hogy szoktassam őket össze megint? Eladni nem szeretném egyiket sem. Vagy muszály lesz az egyiket?2012. jan. 5. 14:59
1/5 anonim válasza:
Külön kell őket rakni,vagy eladhatod.
2/5 anonim válasza:
És mi a terved a többi kisegérrel?
3/5 A kérdező kommentje:
őket eladom, meg becserélem kisállatkereskedésben. miért?
2012. jan. 5. 15:22
5/5 A kérdező kommentje:
színes és foltos. de ez lesz az első alom. és tovább nem is szeretném csinálni, mert csak most szeretnék egy kis pénzt szerezni belőle.
2012. jan. 5. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!