Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Jó görényszakértő állatorvos...

Jó görényszakértő állatorvos Budapesten?

Figyelt kérdés

Ivartalanítani szeretnénk a vadászgörényünket, de a környékbeli állatorvosok inkább kutyások-macskások és nem valami meggyőzőek görény téren. Tehát egy olyan orvost keresünk aki ért hozzá, csinált már ilyet. Budapest II. kerület és környékén lenne jó, de ha kell elmegyünk messzebbre is, csak értsen hozzá a doki.

Előre is köszönöm.

2012. jan. 4. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a tenyésztőjét, vagy valami görényes fórumon, ott biztos tudnak jót ajánlani.

Én annyit tudok tanácsolni, hogy ha Gráfékhoz küldenek, akkor az ifjabb Gráf doktort mint a tüzet kerüld el, rengetegen szidják, a mi nyulunkat is kicsinálta egy rutinműtéttel. Régen jó híre volt annak a rendelőnek, de újabban már nem sok jót hallani róluk.

Viszont a II. kerületi Bujdosó közben érdemes megkérdezni, ott nagyon rendesek a dokik, nem tudom, hogy görényben mennyire jártasak, de én törpesünnel még nem csalódtam bennük :)

2012. jan. 4. 14:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Örökbefogadott göri. Kőbányán, Zuglóban ajánlottak állatorvost de az elég messze van, abban reménykedem hogy kicsit közelebb is van görényes doki.
2012. jan. 4. 14:59
 3/11 A kérdező kommentje:
de köszönöm az ötletet, körbe nézek néhány fórumon.
2012. jan. 4. 15:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem nyuszim van, vele kapcsán sem egyszerű dokit találni. Ugyan én székesfehérvári vagyok, de van jó pár nyulas ismerősöm Pesten.

Próbáld meg esetleg a Felicavet rendelőt - Dr. Keskeny Ildikó és a Család utcai rendelőt, mindkét helyen olyan dokik dolgoznak, akik a nyuszikhoz értenek. Talán így esélyes a göri is. :)

2012. jan. 4. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:

4.kerület:

Gizmók á.rendelő

Vagy

Dr.Horváth és fiai

2012. jan. 4. 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Barátom apjánál az egyik görit elvittük orvoshoz, mert kicsit fogyott, de még nem vészesen. Adott neki vastag tűvel egy implantátumot a hátába, mert ez állítólag biztonságos ivartalanítás. Másnapra lebénult a hátsó 2 lába, ezért rohantunk vele vissza, a doki megröntgenezte és 10 perc mulva döglötten hozta ki.

Ezután azt mondta hogy nem az inekciótól döglött meg.

Nem tudja, hogy mitől, és mindent ki kellet fizetni.

Az implantátumot (18 ezer Ft), plusz a röntgent.

Kaptunk egy döglött görit cserébe :/

2012. jan. 4. 16:05
 7/11 A kérdező kommentje:

Ez melyik doki volt?

Nem akarunk implantátumot, utána jártunk és maradunk a hagyományos ivartalanításnál.

2012. jan. 4. 16:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Az implantátumtól ezer százalék h nem halt meg.

Az nem injekció,olyasmi mint egy chip,egy rízs szem méretű dolog ami hormonokat tartalmaz és az lassan felszívódik.Attól nem lehetnek ilyen bajai egy állatnak.Nem lehet h még adott be neki valamit?Mellesleg melyik orvoshoz vitték?Mert 18E-ért elég olcsó.

2012. jan. 4. 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Mellesleg még az is kérdés h milyen nemű volt a görény,és azért volt vastag tűvel,mert azt a bőre alá kell helyezni,a másik h az nem ivartalanítás csak a hormonokat kezeli és csak 1-3évre szünteti meg az ivarzást,utána megint kell egy implant.
2012. jan. 4. 16:38
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem a legprofibbak, az egyik orvos dr. Sós Endre az állatkert állatorvosa, szerintem ez sok mindent elárul róluk.

2012. jan. 5. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!