Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit adhatok enni a nyuszimnak?...

Mit adhatok enni a nyuszimnak? Többi lent

Figyelt kérdés
mármint milyen saláta vagy mit még..
2012. jan. 3. 18:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

OK :)

Zöldséget-gyümölcsöt ne adj neki olyan 3 hónapos koráig, utána kezdheted lassacskán hozzászoktatni. Addig csak tápot és szénát kapjon.

Oltásairól ne feledkezz meg! :)

2012. jan. 10. 11:24
 12/16 A kérdező kommentje:
mennyibe kerülnek az oltások? és pontosan miféle oltások kellenek neki?
2012. jan. 15. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:
direkt néztem könyveket a könyvtárban .....szabad nekik zöldséget adni....nem úgy mint az internetes oldalon ahol megírták hogy nem szabad! Azt is csak egy olyan személy írta mint te vagy én! Mamám tenyésztette hosszú időn keresztül őket! OK akkor nem adok neki többet! :)
2012. jan. 15. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:
jah amúgy az oltás nekünk olyan volt hogy ami benne van neked az egész üveggel ki kell fizetned mert az orvos már nem tudja felhasználni.....tehát van egy kis üveg és annak te még a felét se használod el a nyulidra de az egész üveggel ki kell fizetned! olyan 5000 ft-ra számíts!! de attól függ hogy minden hül.eségért be akarod- oltani....nekem csak szúnyog ellen volt!! VAn...
2012. jan. 15. 10:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérjetek mindig kombi oltást, ott nem kell az egészet kifizetni. Ez tartalmazza a mixo és RHD-t.

Nekem a dokink javasolta, hogy ez legyen, mert egyrészt ezt a bőr alá kell adni, nem fáj úgy, mint a mixo, amit izomba adnak...

Fél évente oltatom a kombival, az én dokimnál 2700-3000Ft körül van, már nem emlékszem pontosan.

2012. jan. 15. 14:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Senki nem írta, hogy egyáltalán szabad zöldséget adni, csak annyit, hogy fokozatosan kell hozzászoktatni..
2012. jan. 18. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!