Meddig él egy hörcsög?
Figyelt kérdés
Nekem két Dzsungáriai törpehörcsögöm van. Szürke színűek már megvannak másfél éve de nem tűnik fel, hogy "öregednének". (volt már hörcsögöm ilyen kevert fajták voltak é két évig éltek) Most fajtiszták de pontosan nem írták hány évig élhet!2012. jan. 2. 19:15
1/8 anonim válasza:
Az aranyhörcsögök kb. 3 évig, a törpehörcsögök kb. 2 évig.
4/8 anonim válasza:
Nekünk volt dzsungáriai törpehörcsögünk, a legutolsó 3 évet és pár hetet élt.
5/8 anonim válasza:
Kb. 2 évig. Már rengeteg hörcsögöm volt, de nekem mindig aranyhörcsögöm és én ezt tapasztaltam.
6/8 anonim válasza:
Nekem Dzsungáliai törpe hörim van és már másfél éves és nagyon jól van :) Azt hallottam 2 évig élnek, de ha szerencséd van és jólvan tartva akkor 3 évig is elélhet. Hogyha kicsit fehéredik a bundája akkor már látható rajta,h öregszik, de akkor is még félévig minimum él. Remélem segítettem :D
8/8 anonim válasza:
Az elég nagy baj, hogy másfél éve van hörcsögöd, de nem tudod meddig él. Gondolom nem értesz hozzájuk. Nekem személy szerint olyan ismerősöm van, akinek már több mint 5 és fél éve él a hörcsöge! Nem tudni, hogy éldegélt el addig, normál tartás mellett. Pedig járt már az a hörcsög kocsmába, rendőrségen, boltba mindenhol... Nagyon hozzá volt nőve a gazdijához. Reggelre mindig belemászott a zsebébe, mert menni akart vele mindenhova. Mindig vannak különleges esetek. Egy jó életkörülményű hörcsög, általában meg szokta élni a 3 életévet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!