Milyen kisállatot kérjek a szülinapomra?
Figyelt kérdés
4 hónapja eltűnt a kiscicám és azóta hiányzik,hogy az apró kis cukorfalat nincs itt. Most szeretnék egy új háziállatot,de semmi féle képpen sem rágcsálót,hüllőt,kutyát vagy macskát.. Valami olcsó B-A-Z megyében megtalálható apróság kéne,amit néha kivehetek és játszhatok vele!2012. jan. 2. 14:02
11/16 anonim válasza:
A görény egyáltalán nem olcsó!Ha tudnád h évente mennyit kell rá költeni,ha már csak az oltásokat nézzük,de azért még ott van a kaja(főtt hús),alom,játékok,ketrec stb.Az egyik görim 2,5éves és idén lett még egy,ha belegondolok h én eddig hány 100E-ret költöttem rájuk...plusz még ugye ott van az ivartalanítás ami 7-16E körül van(De akár még 30 is).Úgyhogy jól gondold meg,mert nem olcsó mulatság...
13/16 anonim válasza:
A höri olcsó. Kell neki egy mókuskerék is. A műanyag kerék jobb, amit ketrec falára rá lehet tenni, mert az nem nyikorog úgy, mint a fém és elég sokat teker benne :)
14/16 anonim válasza:
Hörcsög egyértelműen. Ha olcsó állatkát akarsz. Nem kell neki nagy ketrec/akvárium, nem kell orvoshoz járni vele ha nagy gond van (mert nem szokott nagy gond lenni). De jókat lehet vele játszani.
15/16 anonim válasza:
Én is hörcsögpárti vagyok! :) Nekem törpehörcsögöm van, de nagyon aranyosak az aranyhörcsögök is.
16/16 egygordeszkas válasza:
Hát nekem most van egy hörém, é szeretnék egy vagy két hullámos papagájt.A hörcsög nagyon aranyos meg minden, de én most nem valami cukiságra, hanem egy olyan állatra vágyom, ami kicsit inteligensebb mint egy hörcsög.Simogatni,ölelgetni hörcsög, tengerimalac."Beszélgetni", tanítani, de nem anyira simogatni jó a papagáj.Ja, a tengerimalac társas állat, pár nélkül elpusztul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!