A nyuszik is menstruálnak? Lány nyuszimból (elvileg nem a végbeléből) vér csepeg, mintha menstruálna. Létezik ez?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 20:56
1/13 anonim válasza:
Nem, ilyen nincs náluk. Ez elég nagy baj!
2/13 anonim válasza:
Tudtommal minden emlős állat "menstruál".
/Kutyánál tüzelés /
3/13 anonim válasza:
Nem, ők nem menstruálnak. Valószínűleg azért jön belőle piros lötty, mert sok sárgarépát kap és attól elszíneződik a vizelete. Ez teljesen természetes.
4/13 anonim válasza:
Van nyulad? Ha van és menstruált, akkor nyilatkozz.
A nyulak NEM menstruálnak.
Ez lehet akár egy gyulladás is, méh vagy petefészek akár.
Kérdező! Gondolom mivel felmerült kérdésként a menstruáló nyúl, ezért ivaros.
Amint tudod, ivartalaníttasd!
5/13 anonim válasza:
Csak nem csepegve vizel.. -.-
Kérdező, ilyenkor álterhes. Nem épített fészket szénából? Amúgy kb 2 napig fog vérezni, utána elmúlik egy jó időre...
6/13 anonim válasza:
Egyébként igen, a 3. válaszolónak igaza van. Répa, cékla stb. elszínezheti a vizeletét. De most akkor vér csöpög belőle vagy ....?
7/13 anonim válasza:
Nyulam nincs, de biológiát tanultam.
8/13 anonim válasza:
Az állatok tüzelnek. Valamelyiknél ez menstruációval is jár (mint pl. a kutyáknál), de valamelyiknél nem (mint pl. a nyulaknál).
9/13 anonim válasza:
3. vagyok... Tök király, hogy teljesen normálisan leírtam az amúgy helyes válaszomat a kérdésre, erre keményen lepontoztak... Sok esze volt az illetőnek.
10/13 anonim válasza:
Ja, még annyi, hogy nekem két bak nyulam van... Néha ők is pirosasat szoktak pisilni a répától.. Akkor most ők is menstruálnak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!