Lehet a tengerimalacot "ágytisztaságra" szoktatni?
Szia!
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha maradna a széna, és akkor henteregne puhán, ha kiengeded futkosni. Ez szerintem egy nap 1 óra vagy fél óra elég neki. De ha mindenképpen szeretnél neki kedveskedni, akkor vegyél egy cipősdobozt, és attól függően, hogy mekkora a ketrece, vágd félbe a cipősdobozt. Ez csak azért kell, hogy még a ketrecben maradjon élg helye. A doboz teteje nem kell. A dobozba tegyél egy kispárnát,, olyat, amit nem sajnálsz. Ha elfér, akkor kis szénát még tegyél a dobozba, vagy fogkoptatót, és akkor nem a párnát fogja rágni. Ha van valamilyen kis alomtálcája, akkor ha rákakil a párnára, akkor rakd a tálcába a kakit. De sajnos valszeg oda fog kakilni. Sok szerencsét, remélem tudtam segíteni!
De tényleg igaz, hogy ez malacfüggő, az enyém se kakil rá.
Szerintem lehet szövetből, de ne legyen szöszözős textil, mert az beleragad a belébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!