Neked hogy néz ki?
Figyelt kérdés
Neked hogy néz ki a rágcsálód?Rakj fel képet én nem tudok mert nem tudom hogy lehet fel rakni képet.2011. dec. 29. 19:47
1/8 anonim válasza:
Szia! A képedet így tudod belinkelni:
Nyitsz egy új lapot.
Rákeresel a Képfeltöltés.hu-ra.
Fájl kiválasztása., Kikeresed a képeid közül azt, amelyiket szeretnéd belinkelni.
Megnyitás.
Feltöltés.
utána kiválasztod, h. pl. Direkt link a képhez.
Ezt kijelölöd bal egér gombbal, másolás jobb egér gomb.
Visszamész a gyakori kérd.re és a hozzászólásnál jobb gomb és beillesztés. Így belinkelted a képedet.
Remélem sikerült segítenem. Próbáld meg!
2/8 anonim válasza:
Hát nekem több aranyhörcsögöm van most, mert az anyahörit Falatkát terhesen vettem meg, nem tudta senki és 8 picinek adott életet.
Rágcsika az, akit nemrég nagymamámnak adtam, többiek velem vannak. Töltök fel róluk képeket, melyik tetszik? :)
Falatka:
Mocorka:
Nyafika:
Potyka:
Pöttömke:
Prüntyike:
Pufika:
Rágcsika:
Tötyike:
3/8 A kérdező kommentje:
Tök cukerek!!!
2011. dec. 31. 09:16
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
kis tünemények!
2012. jan. 2. 17:00
7/8 anonim válasza:
Igen, nagyon aranyosak és nagyon szelídek, állandóan kapaszkodnak rám, alig bírok velük! :)
8/8 A kérdező kommentje:
nekem egy tengerimalacom van
2012. febr. 2. 06:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!