A csincsillámnak valószínűleg eltört a lába. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyámék hallani sem akarnak arról, hogy állatorvoshoz vigyük, és pénz sincs rá sajnos.Egy szerencsétlen mozdulat miatt beakadt a lába és fejjel lefelé lógott a ketrecben.Óvatosan kiszedtem a lábát, de azóta is húzza és egész nap bent gubbaszt a házikóban.Mit tudok vele csinálni? Nem szeretném, hogy elpusztuljon...:(2011. dec. 22. 20:12
11/13 anonim válasza:
Kedves Névtelen!
1.Nem ez a téma.
2.Nem nyafogok csak a tényeket közöltem.
3.Ne ítélkezz mert nem ismersz!
4.Az jobb dolga van nálunk mint más embernek otthon.
Gondolom te is annyi éves lehetsz, hogy már van
élettapasztalatod?!:))
Zárásképp!
Az éjszaka elpusztult!Állatorvosi kezelés után!
Téma LEZÁRVA érdek múlás miatt!
13/13 anonim válasza:
Különös, az előző hozzászólásodban még az volt, hogy nem találtál orvost, ezért kitekerted a nyakát. A stílusodból pedig leginkább egy arrogáns 12-14 éves kölyökre emlékeztetsz engem, de persze 1000%, hogy velem van a baj, mert egy degenerált barom vagyok, akinek élettapasztalata sincsen, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!