Milyen törpenyúlat vegyek?
Hogy harap-e, attól függ, hogy mennyire készhez szokott :) Az enyém már az volt, amikor elhoztam. Soha nem harapott meg. Ha a tied még nem az, akkor a te dolgod lesz kézhez szoktatni, de alapjába véve nem reagálnak különböző ingerekre harapással :)
Nekem törpe kosorrú nyuszim van, nagyon jó arc, nem fél semmitől, még a porszívótól se, sőt! Követi a csövet, akárcsak a kutyám :D
Ha olyat szeretnél, aminek egyáltalán nem hullik a szőre, akkor a törpe rex-et ajánlom.
Összességében mindegyik fajta nagyon aranyos :)
De! Mennyire ismered a nyuszikat? Csak mert pont a napokban volt itt egy kérdés, hogy az xy nyuszija nem szeret ölben lenni, rágja a kábeleket stb. stb. és a vége az lett, hogy 2 nap múlva eladta a nyuszit.
Tudod, hogy mivel jár egy nyúl tartása? Mert egyik állatnak sem jó, ha pusztán azért, mert tájékozatlan a gazdi az adott fajtáról és tartásáról, továbbadja másnak...
Ha kérdésed van írj nyugodtan, elég régóta nyuszizom már, tudok egysmást róluk :)
Hát én tegnap láttam (veresegyházán ha esetleg a környékben laksz), egy nagyon aranyos kis oroszlánfejű törpenyulat.
Nagyon aranyos volt, kb 10cm-es szőre volt a fején, de a testén is elég hosszú volt.Fekete fehér, és totál lapos feje volt, mint aki falnak ment, nyomottab volt mint egy pincsi.Nagyon édes volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!