Hogyan szállítsam ilyen hidegben a nyuszimat?
Benti nyuszi, itt mindig jó melegben van, ezért lényeges a kérdés. Tömegközlekedéssel szeretnénk menni. Elvileg nem sokat leszünk az utcán, csak amíg várunk a villamosra, meg átszállunk 2x, de azért elég hideg lehet neki.
Arra gondoltam, hogy a hordozó doboza aljába teszek egy vastag rongyot, plusz a nyuszit dobozzal együtt egy kisebb sporttáskába teszem, és körberakom egy vastag pléddel vagy ilyesmi... Ti hogy oldjátok meg? Nagy hülyeség az ötletem?
Nekünk nagyon nagy hordozónk van (12 kilós cicusom van, tehát az ő méretéhez vettük). Én kibélelném valami vastag, szteppelt takaróval minden oldalát. Mondjuk az egyik oldalon csak félig, hogy azért kapjon levegőt... :))
Illetve ezt így együtt bele is rakhatod valami nagyobb táskába, esetleg azt is kibélelheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!