Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan szállítsam ilyen...

Hogyan szállítsam ilyen hidegben a nyuszimat?

Figyelt kérdés

Benti nyuszi, itt mindig jó melegben van, ezért lényeges a kérdés. Tömegközlekedéssel szeretnénk menni. Elvileg nem sokat leszünk az utcán, csak amíg várunk a villamosra, meg átszállunk 2x, de azért elég hideg lehet neki.

Arra gondoltam, hogy a hordozó doboza aljába teszek egy vastag rongyot, plusz a nyuszit dobozzal együtt egy kisebb sporttáskába teszem, és körberakom egy vastag pléddel vagy ilyesmi... Ti hogy oldjátok meg? Nagy hülyeség az ötletem?

2011. dec. 21. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon nagy hordozónk van (12 kilós cicusom van, tehát az ő méretéhez vettük). Én kibélelném valami vastag, szteppelt takaróval minden oldalát. Mondjuk az egyik oldalon csak félig, hogy azért kapjon levegőt... :))

Illetve ezt így együtt bele is rakhatod valami nagyobb táskába, esetleg azt is kibélelheted...

2011. dec. 21. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ha ezt teszed a nyuszinak nem eshet baja , én is ezt tenném! :) első: milyen cicád van?
2011. dec. 21. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Sima házicica, csak kicsit nagyra nőtt :D Ivartalanított kandúr
2011. dec. 21. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
a hungarocell jó hőszigetelő. Én kibéleltem a cicaboxot belülről hungarocell-lapokkal. Mondjuk én cicát szállítottam, de elég jól befűtött magának a saját testhőjével
2011. dec. 21. 19:23
 5/5 anonim válasza:
Én is pont így csinálom :) Hordozó, táska, köré takaró.
2011. dec. 30. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!