Mi a baja a nyuszkómnak? Túl öreg?
Figyelt kérdés
van egy hat éves oroszlányfejű ivaros törpe nőstényem.háromszor fialt.az a bajom vele,hogy alig eszik.kirakom a regeglijét, hozzá se nyúl három napig.pedig ez a kedvence.szénát sem eszik,csak alig alig.széklete sem olyan mint lennie kellene,csak fele vagy harmad akkora.a zöldet azt megeszi mindig,de például már a kedvenc nasijait is alig eszi meg.amúgy teljesen egészséges,ha kiengedem nagyokat ugrál.2011. dec. 16. 15:45
1/2 Gabi86 válasza:
nekem is van törpenyuszim,lassan 9 éves lesz,de már ő sem eszik annyit mint régen,sőt volt egy idő amikor nem is evett magvakat több mint egy hónapig,de minden mást igen.Ha a széklete nem olyan mint amilyennek kell lenni akkor nem hiszem hogy egészséges lenne,de nem értek hozzá csak egy meglátás féle.szerintem vidd el állatorvoshoz.nem tudom tudtam e segíteni vagy jó e a tanácsom.
2/2 anonim válasza:
hát így látatlanban meg lévén, hogy nem vagyunk orvosok esélytelen, hogy segíteni tudjunk. El kellene vinni dokihoz mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!