Torma és hörcsög? Nem lesz baja, ugye?
A párom vacsi után kiengedte a hörinket, még nem vittem el az asztalról a tányérokat.
A vajazókés tele volt extraerős tormával, a vakarcs pedig szabályosan lenyalogatta róla, mintha nem is zavarná hogy csíp.
Szerintetek lehet valami baja tőle? Most rendesen fel van pörögve.
Hát, felengedni nem kell, felengedi ő magát, nagyon ügyesen mászik. De nem zavar, tiszta jószág, nem "potyogtat" a ketrecen kívül... mondjuk az már nekem sem oké hogy belemászik a tányérba :D
Szeretjük kiengedni, nagyon kézhez szokott kedves vakarcs, sokszor ránk is feltornázza magát ha leülünk :)
Azért kicsit aggódok érte, az előbb kiitta a fél itatót, és elvonult a házába... azért ha én ennyi tormát ennék magában, biztos fejreállnék tőle :D
Köszönöm, jól van :)
Tulajdonképpen túl jól is, nyitva felejtettem a kajásdobozát, aztán már csak azt láttam, hogy kétszer akkora a feje, mint normálisan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!