Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Harabdál a hörcsögöm de nem...

Harabdál a hörcsögöm de nem fáj csak csipked ma reggel kivettem és mondtam neki necsinálja mert már megint elkezdte utána nem csinálta inkább telibehugyozta a kezemet egy dzsungáriairól van szó ez valami pszihés dolog?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 08:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
mit megkóstolni??????
2011. dec. 2. 09:13
 12/19 A kérdező kommentje:
de ezt a dermedést akkor is csinálja mikor nem nem vagyok nála messze látom lesi az eget ablaknál van
2011. dec. 2. 09:37
 13/19 A kérdező kommentje:
a pisiét
2011. dec. 2. 09:42
 14/19 titak ***** válasza:

Nekem a kicsik csinálják ezt. Már mint van amelyik harap, és van amelyik pisil, ha valamitől félnek.

De az apjuk a legjobb, mert ő nekem is kerül-fordul "lefagy" mint a windows-om. El is neveztem XP-nek. :)

2011. dec. 2. 09:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha a szeme előtt hadonászol, akkor ne csodálkozz, hogy megijed és lepisil.
2011. dec. 2. 10:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért dermed meg mert valamitől megijed, ez természetes ne csinálj vele semmit csak hagyd úgy őt ,majd magától abbahagyja.
2011. dec. 2. 21:04
 17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm sokat segítettetek
2011. dec. 3. 02:02
 18/19 anonim válasza:
Ez mindenkinek ilyen. :)Sokat kell vele játszani,naponta legalább egyszer, és megszokja az ember szagát. Utána már nem fog (annyit) harapni. :) Ja, és minden hörcsög le szokott néha "merevedni", a miénk is ilyen. :D Szóval ne aggódj, nincs semmi baja!
2011. dec. 12. 15:58
 19/19 anonim válasza:
Amikor ledermed akkor fél, ne csinálj semmit, meg se simogasd mert akkor amúgy is ilyedt, majd "feléled" és megy tovább. Igazán utánanézhettél volna. Ismerős szitu mondjuk de én nem hadonásztam előtte soha, csak simiztem.
2013. márc. 6. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!