Mit tegyek a tengerimalac alá, ha elfogyott a forgács?
Figyelt kérdés
Most vettem észre,hogy elfogyott a forgács,és már egy bolt sincs nyitva. A régi almot visszaönteni nem tudom,mert már kidobtam.. :S2011. nov. 29. 17:25
11/20 A kérdező kommentje:
17:31-es.
inkább ne írj,hogyha nem tudsz normális lenni:)
ma fogyott el minden,és most vettem észre
2011. nov. 29. 17:35
12/20 anonim válasza:
És nem láttad pár nappal ezelőtt, hogy elfogyott mindene?
Úristen -.- elég rossz gazda vagy...
13/20 anonim válasza:
Ha mèg szèna sincs milyen rossz gazda vagy a szèna a malacok fō táplálèka :S :(
14/20 anonim válasza:
Véletlen nem fogyhat el a szénád. Remélem tisztában vagy vele, hogy széna MINDIG kell legyen a malacod előtt. Ha mindent megeszik és nem akarod, hogy papírral tömje tele a pocakját, akkor tegyél egy vastag törölközőt a malacod alá. Máskor pedig figyelj jobban oda, hogy legyen mindene..gondolom te sem szeretsz újságpapírral segget törölni wc papír híjján.
15/20 anonim válasza:
Valami ronyot dobj neki mindenképp,amibe bevackolhat ma estére, holnap meg spuri szénáért és forgácsért! :)
16/20 anonim válasza:
Legközelebb mindig előre vegyél forgácsot, amikor még az előző kör el sem fogyott. Szegény malacka nincs szénája????? A tengerimalac LEGFONTOSABB TÁPLÁLÉKA A SZÉNA ÉS A VÍZ mindig kell legyen előtte!!! Ez nem egy tanács ez nem választható ez kötelező! Az újságpapír meg mérgező és büdös is és egyáltalán nem való almozásra tilos azon tartani malacot még ideiglenesen is egyből belehalhat. Irány az első nagy Tesco vagy hasonló hely és vegyél neki tisztességes almot. Vagy kértél volna kölcsön valakitől a környéken, sokan tartanak forgácson állatkát ott az üzenő falad meg egyéb közösségi csodák kérj kölcsön.
17/20 anonim válasza:
Én azt hallottam hogy eleve macskaalom kell a malacok alá és fölé forgács.
18/20 anonim válasza:
NEM! Nem szabad macskaalmot tenni alájuk, mert abban a malacok számára mérgező anyagok vannak!
19/20 A kérdező kommentje:
azért még vannak normális kommentelők is..:)
a többieknek meg: a malacomnak MINDIG van szénája! az első eset,hogy elfogyott és későn vettem észre,így egy napig nem tudott szénát enni.rossz gazda vagyok? majd ha idejössz és megnézed,hogy hogy él ez a malac akkor alkoss véleményt.én sem ítélkezem látatlanban,nektek sem kéne:)
2011. dec. 30. 19:36
20/20 anonim válasza:
nekem három(!) malacom van, de nem igazán volt még olyan, hogy sem széna, sem forgács nem volt otthon..ha te jó gazda vagy, akkor én isten???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!