Egy Afrikai fehérhasú törpesün mennyire fog kijönni egy Patkánnyal?
Figyelt kérdés
össze lehet őket barátkoztatni?2011. nov. 27. 00:40
1/9 anonim válasza:
A nagyobb testő rágcsálókal jól megvan, de a kissebbeket kajának nézi. Amúgy a sünök magányos állatosz szal ha egy ketrecbe rakod őket az legyen jó nagy, hogy legyen a süninek területe.
2/9 anonim válasza:
csak mondom, hogy a sün egérrel táplálkozik!!!!
3/9 anonim válasza:
Talán sikerülne összebarátkoztatni, de például az én sünim egyszerűen levegőnek nézi a tengerimalacaimat (mindkettő egy kiló körüli), ha kiteszem együtt futkosni őket a szobába, így már nem "erőltetem" az együtt mozgást. Egy ketrecbe semmiképp nem valók, két különböző állat két különböző napi renddel és igényekkel. Nem tudom mekkora a patkányod, de az tény, hogy ha kisebb a süni könnyen kajának nézheti és ha nem is sikerül "elkapnia" beleharaphat ami nem kellemes... Én a helyedben nem próbálkoznék.
4/9 anonim válasza:
Egy ketrecben semmiképpen nem lakhatnak, mást esznek, másképp élnek, nagyon csúnya vége lenne. Azt könnyen sikerülhet elérni, hogy ne legyen problémájuk egymással, de ez leginkább a sünön meg a patkányon múlik, sok beleszólásod nincs.
5/9 anonim válasza:
hát végülis a varánuszt is összerakhatod a szakállas agámával, de szerintem te se örülnél ha egy tevével kéne együtt élned... :D
6/9 anonim válasza:
A patkányok agresszívak a nem fajtársaikkal szemben, a sünök pedig magányos állatok. Tehát a válasz: nem, nem jönnek ki jól, és nem lehet őket összebarátkoztatni.
7/9 A kérdező kommentje:
Patkány pajtizna, csak süni fél, de még nem adom fel :)
Külön ketrecben vannak természetesen, csak mikor kiveszem őket akkor találkoznak néha.
2011. nov. 28. 22:59
8/9 anonim válasza:
Ha még "új" a süni, akkor ne stresszeld egy darabig a patkánnyal. Előbb legyen magabiztos ketrecen kívül egyedül, utána jöhetnek a plusz ingerek, mint a patkány.
9/9 A kérdező kommentje:
Patkány volt az új, süni már kb egy éve itt lakik =)
2011. nov. 29. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!