A deguk ketrecébe lehet-e berakni textilt vagy valami rongyot?
Figyelt kérdés
2008. márc. 22. 12:51
1/4 anonim válasza:
Dehogy, még megeszi és megbetegszik tőle. Forgácsot rakj nekik, ne textilt.
2/4 anonim válasza:
miért ír olan aki nem ért ezek hez az állatokhoz.
rakhatsz be. nagyon szeretik ha egy kics törcsit vagy konyharuhát amit már nem használsz a négy sarkánál fogva felkötsz nekik, így egy függö ágyuk lesz és imádni fogják. meg fogják rágni,de semmi bajuk nem lesz.
a rágcsálok többsége imádja a föggü ágyat.
arra vigyázz hogy a madzagot amivel felerösíted könnyen elrágják.
gondolom forgács van bent nekik, és a széna ami nagyon fontos nekik.
de már mondtam itt a degus kérdezöknek, hogy www.degu.hu oldalon kérdezzenek mert ott degu tartóktól, tenyésztöktöl lehet kérdezni. itt meg mindenki bele irogat aki nem is ismeri ezeket az állatokat.
3/4 anonim válasza:
nekem voltak én aludtam egy régi kis pólóban azt beraktam nekik és megszokták az illatom... Ha vicces dolgot akarsz látni rakj be papír zsepit és és egy tálbe homokot...XD
4/4 anonim válasza:
Nekem két fiú degum van, de mivel sokat verekedtek, külön ketrecben vannak. Mindkettőnek vettünk 1-1 kis patkány plüsst, imádják, mindig azon alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!