Szerdán megyek nézni egy hörialmot, ahonnan a tervek szerint veszek egy babát. Mire kell figyelnem?
Köszönöm a választ.
Azt meg tudnád mondani,hogy majd a hazahozatalkor és az első napokban, hogy viselkedjek vele?
És mennyiért veszed?
Első vagyok?:Hát mindenképpen berendezed neki a kislakását és ugy 1 óráig hagyod hogy nézelődjön egyedigyon közbe beszélj hozzá kedvesen közbe simogasd meg néha utána kicsit kiveheted a kezedbe hogy szokjon téged játszol vele és egész nap (ha van időd) vele foglalkozz játsz,etesd,itasd,beszéj hozzá,nyugodt körülményt nyujts neki!De nem kell egész nap ha nincs időd és első nap anniyra bevoltm pörögve a höri miatt hogy egész nap csak vele voltam :D
Nekem nagyon sok időm lenne Rá. 600ft-ért.
Nem lesz túl sok neki első nap,ha sokat van vele egy idegen?(végülis az vagyok még neki akkor.)
Az a lényeg , hogy ne vedd ki 5 percenként inkább szokja az uj helyét és ne legyen lehetőleg zaj!Beszélj hogy szokja a hangod és ha kedvesnek tart akkor biztos hogy nagyon tetszeni fog neki a játék,kaja..!Ha alszik hagyd hagy aludjon és ha felkell nerohanj hozzá oda zaklatni hagyd egy picit piheni utána megint odamész beszélsz simogatod ne vedd még ki!Ha van még kérdésed szólj nyugodtan!
Ismét első válaszolo!
Nincs mit!
Örülök,hogy segíthettem neked!
Jó hörizést!
Szerintem mikor ott leszel vásárolni, ne mutass rá egyből az egyikre, hanem figyeld egy kis ideig őket. Szerintem olyat válassz, ami érdeklődő, kíváncsi, (mikor meglát odamegy megnézni) viszonylag sokat mozog, (arra figyelj, hogy ne legyen aggresszív, azok általában hirtelen mozdulatokat csinálnak).
Ha hazamész: a helyére a dobozzal együtt tedd be, csak nyisd ki a dobozd, és hagyd, hogy magától másszon ki. Egy darabig hagyd békén, hogy megnyugodjon.
Először inkább csak a kezed tedd be hozzá kicsit távolabbra, ne vedd ki. Várd meg hogy ő menjen oda a kezedhez. Rakj a tenyeredbe egy kis ennivalót, és ha már lesz olyan bátor, hogy belemásszon, akkor kiveheted.
Jó hörizést, remélem hasznos tippeket adtam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!