Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet, hogy eltört? (többi lent)

Lehet, hogy eltört? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ránéztem a hörcsögömre és láttam,hogy a ketrec oldalán van,be van akadva az egyik hátsó lába és nem tud kiszabadulni...segítettem neki és most alig áll rá és behúzza a lábát. Futkározik és felmászik a ketrecre továbbra is, de nehezebben. Lehet, hogy eltört a lába? Mit csináljak? :(
2011. nov. 12. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
fogd meg a lábát ha engedi nincs gáz ha nem akkor meg vidd dokihoz (vagy mást, mert el fog pusztulni) mikor történt amúgy?
2011. nov. 12. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
kb egy órája
2011. nov. 12. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha továbbra is futkározik, nem lehet túl nagy baj, és az ilyen apró lábbal nem is tud mit kezdeni az orvos. Rendbejön magától.
2011. nov. 13. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy magától rendbejönne, feltétlen vidd orvoshoz, ha nem szeretnéd hogy elpusztuljon. Valamit biztosan tud vele tenni a doki, ad valami gyógyszer szerűséget, mondjuk ami elősegíti a csont összeforrását.
2011. nov. 13. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:
08:05-ös vagyok. Volt már törött lábú tengerimalacom, akkor mondta az orvos. Kíméltem a malackát, közvetlen elé tettem a kaját, vizet, hogy ne kelljen mozognia érte, úgy tisztítottam, hogy nagyon óvatosan felemeltem és tiszta forgácsot tettem alá, mert pisilni sem tudott odébb menni. És meggyógyult, most már fickándozik.
2011. nov. 13. 10:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2011. nov. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!