1 vagy 2 tengerimalacom legyen?
Két lány tengerimalacot szeretnék, mert hallottam, hogy társas lények, és nem szeretném azzal kínozni, hogy egyedül van.Csak attól félek, hogy akkor egymással fognak törődni és én hiába foglalkozok velük, le se fognak sz*rni:(
Először csak 1-et szerettem volna, de aztán kicsit olvasgattam a neten h társas lények...stb... Szerintetek az állatkínzás lenne, hogyha csak egyet vennék?? De persze nagyon szeretném meg minden!!
Segítsetek!! 13/F
Te aztán szereted az állatokat. :D
Szerintem nem gond, hogy ennyi van, ha van nekik elég hely, és törődsz is velük. :)
én vagyok aki kérdezte hogy hol laksz
most próbálok szerető gazdit találni 10 hónapos kézhez szokott ivartalanitott fiú tengerimalacomnak,sajnos költöznöm kell,és nem vihetem
Mivel ennyi állatkád van,valószinű ő is ellenne nálad,nálam is egyedül van egy ideje (voltak többen,őket már elajándékoztam),Nálam született,sokszor van szabadon engedve,esetek többségében szobatiszta.És ivartalanitott lévén ha mégis társat veszel mellé,nem lesznek kicsinyek.
Irj privit,küldök képet ha szeretnéd.
Ha tetszik,nekem meg a körülmények tetszenek ahova kerül,akkor akár tiéd is lehet a kis szörgombóc
miskolci vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!