Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Elpusztulnak a hörieim! Mit...

Elpusztulnak a hörieim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már vagy 5 hörit "kinyírtam" . van akvárium,meleg,kaja,víz,gyümi... mi van az állatokkall???
2011. nov. 3. 22:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Akváriumban ne tartsd őket, mert megfulladnak. A száraz üvegdobozt terráriumnak nevezzük, az való nekik.

Utánaolvastál rendesen a hörcsögtartásnak? Jó helyről vásárolod őket? Megkérdeztél valaha állatorvost, vagy tenyésztőt, eladót, bárkit, aki esetleg ért hozzá, hogy szerintük mi történhetett? Ezer dologtól elpusztulhat egy hörcsög, és tapasztalt szakember kéne ahhoz, hogy minden lehetséges okra rákérdezzen, és kiderítse, hogy mi is volt a baj.

2011. nov. 3. 22:11
 2/13 anonim válasza:
Akvárium és víz is van? Akkor itt a probléma!
2011. nov. 3. 22:14
 3/13 anonim válasza:
Nekem van hörcsögöm. Megkérdeztem egy szakembert, aki azt mondta, víz nem mindig szükséges a kisebb rágcsálóknak, főleg ha kapnak még gyümölcsöt és zöldséget! Ráadásul, mikor ketrecet vettem a hörimnek, volt hozzá házikó, itató, kerék. Beraktam az itatót, ivott belőle kb. kétszer úgy másfél hét alatt! Ja és még szipogott is - mert bement az orrába a víz..
2011. nov. 3. 22:30
 4/13 A kérdező kommentje:
ok akk terrárium
2011. nov. 3. 23:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja, a helyes ragozás pedig höriJeim. Magyarórán figyelj oda, hasznos :)
2011. nov. 3. 23:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Itató az én hörijeimnek is van, minden nap cserélem a vizet, de SOHA nem isznak belőle.

Van rengeteg gyümölcs is meg magvak, meg minden.

Mit adtál enni a hörcsögeidnek? Lehet valami olyat adtál nekik, amitől elpusztultak.

2011. nov. 4. 08:28
 7/13 anonim ***** válasza:

első válaszoló a 22:11-es-nek üzenem:

Max az anyád vagy te fulladnál meg akváriumban csak tudomásodra szeretném adni, hogy a ketrecben huzatot kapnak de az akváriiumban max befüllednek...-.-"

2011. nov. 4. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Hülyeség, nem fulladnak bele, igaz, hogy nem olyan tökéletes a szellőzése, de a huzatra viszont nagyon érzékenyek, és a ketrec rácsaiba beleakadhatnak a lábai. Mi is azt próbáltuk először, de állandóan azon csüngött és féltünk, hogy baja lesz, na meg állandóan leesett onnan. A fogalmazáson már ne akadjatok ki, itt nem az a lényeg. Nem lehet, hogy valamit elkaphattak ott? Fertőtleníts le mindent, a tálakat, a futókereket, etetőt, itatót, szóval mindent. És amit nem tudsz (pl: wc papír guriga) azt cseréld le, a zöldséget nagyon alaposan mosd meg mielőtt oda adod, használj új almot nekik, más márkát, hátha túl poros amit mos használsz, és a magokat is cseréld le más márkára. Nekem csak ez a teljes újítás jut eszembe, lehet valami olyat használsz ami tartalmaz számára káros anyagot. Jah,és a terráriumot is fertőtlenítsétek ki.
2011. nov. 4. 17:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Hány évesen haltak meg?
2011. nov. 5. 14:56
 10/13 A kérdező kommentje:
fúú 2hét, ?talán de volt 3 hónapos is
2011. nov. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!