Aranyhörcsögötök mikor és mennyit alszik nappal?
Figyelt kérdés
Ma vettem meg életem első hörijét, aki azóta is szinte alszik, talán negyed órát volt ébren dél óta. Biztos megviselte a hazaút, meg az új környezet. A tiétek nappal és éjjel mennyit alszik? Úgy terveztem a szobámban fog lakni, de ha egész éjjel bulizik majd, akkor nem fogok tudni aludni tőle-elég rosszul alszom amúgy is.2011. okt. 29. 22:13
1/5 kriszti78dk válasza:
A höri éjszakai állat,nappal csak enni kel föl.Arra tényleg számítsál hogy éjszaka dorbézolni fog,mókuskereket szerezzél be neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Mókuskerék van. Persze, tudom hogy éjszakai állat, csak az érdekelne mikor lehet vele foglalkozni, mert így lehet "elkerüljük egymást" Ő még alszik, én pedig készülök aludni. Ti ezt hogy oldjátok meg?
2011. okt. 29. 22:28
3/5 kriszti78dk válasza:
Az én hörikéim kb. este 8 felé keltek,úgyhogy csak az idő tájban tudod babusgatni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ha este 8-tól van ébren, akkor ez azt jelenti, hogy egész éjjel pontosabban reggelig bulizik? Hát, így keveset tudok majd vele foglalkozni. :( Egy szobában aludtatok, hogy bírtad, nem, túl hangos?
2011. okt. 29. 22:47
5/5 anonim válasza:
Az én törpehörcsögömnek általában sötétedés körül kezdődik a műszakja :)) Mostanában 5-6 órakor. És tényleg egész éjjel bulizik, néha elég zajos tud lenni, de azért meg lehet szokni. Terráriumban kevésbé tud zörögni, mint ketrecben, pl nem tudja a rácsot rágni, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!