Kiderült, allergiás vagyok a tengerimalacomra, mit tennétek a helyemben?
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat, külön köszönöm annak, aki nem gerjeszti jobban a lelkiismeretfurdalásomat és nem emlegeti az agyonütést... Ha képes lennék rá, nem ide irogatnék elkeseredve.
Sajnos az allergiám elég súlyos, légzési nehézségeim vannak, állandó orrfolyással, tüsszögéssel, folyamatos orrnyálkahártya gyulladással, már a szaglóérzékem is romlott a sok orrcsepptől, de anélkül aludni nem tudok. Tehát nem kiütésem van tőle, hogy egy egyszerű kesztyűvel ki lehetne küszöbölni!
Én bízom az orvosokban, több, mint egy éve keresem a magyarázatot a tüneteimre. Nemrég még szoptattam a kisfiamat és szedni semmit sem szedhettem. Most sem tenném, ha nem muszáj. Azt pedig végképp nem kívánom a gyerekeimnek, hogy ugyanezt éljék át - inkább őket féltem. Pontosan 5 éve voltam csalánkiütés miatt allergia vizsgálaton, akkor még negatív volt a malacra, sajnos azóta alakult ki és csak egyre rosszabb. Tehát semmiféleképpen nem tarthatom meg, bármennyire fáj is a szívem érte! Remélem találok valakit, aki befogadja.
Kedves Utolsó! Köszönöm szépen, nagyon kedves Tőled!
Szerencsére sikerült egy bartánőmnél elhelyezni Malackát, ma este fog odautazni. Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!