Van egy törpenyulam és ma először hasmenése volt. Izgulnom kéne?
Én ilyenről még nem halottam:S
de kérdezdd meg egy szakértőtől,nézdd találtam neked egy oldalt:
Nos, nem ártana egy állatkereskedőt felkeresni, vagy egy állatorvost, de egyet ne frelejts el, sose adj neki vizes növényt, mert az felpuffad és a nyuszi felfúvódik tőle és belepusztul. Csak száraz kaját kapjon, és utána igyon!
Valamint a nyuszik társas lények, ha egyedül van és nincs kivel játszon, főleg egy ellenkező nemü nyuszi, akkor belehalhat a magányba is, mert elmegy az étvágya és kiszárad.
A nyuszik nem halnak bele a magányba, ha foglalkozik velük a gazdi eleget. Simán elfogadják az embert falkatársnak. Az én nyuszim is így élt.
A kérdésre visszatérve.
Ha csak ideig óráig tartott a hasmenés, ami abból állt, hogy folyékonyabb volt a széklete az átlagosnál, de nem piszkította össze az egész lakást, akkor nem kell aggódni. Lehet, hogy valami újat kapott, vagy picit vizes volt a zöldség. Viszont ha komolyabb volt a baj, érdemes állatorvoshoz vinni. A www.torpenyul.hu oldalon találsz ajánlott állatorvost, akinél érdeklődhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!