Meglehet fürdetni a törpehörcsögöt? Lesz tőle valami baja?
Figyelt kérdés
Természetesen nem ugy hogy ellepje a víz, hanem egy kicsit bevizezni a szőrét2009. máj. 1. 17:15
23/26 anonim válasza:
hát figyelj, én nem tudom:S
Én is sokszor gondolkodtem ezen ,csak nekem aranyhörijeim vannak:)
24/26 anonim válasza:
szerintetek mire találták ki a hörcsögitatót???ha lenne valami baja a víztől akkor az enyém már rég megdöglött volna.. és mért ne lehetne +fürdetni???aki nem ért hozzá az inkább ne írjon kommenteket!!!amúgy ki az a buta aki azt mondta hogy megdöglik a víztől?a kisállatkereskedésbe is kivan rakva az itató az állatoknál...=/
25/26 anonim válasza:
Szerintem minden állatnak szüksége van vízre ez olyan mintha azt mondanák hogy te sem ihatsz ez olyan egyértelmű szükségük van a vízre!!
26/26 anonim válasza:
Meg lehet! De csak nyáron! :) Nehogy megfázzon! :) És vizet kell adni nekik... Vegyetek önitatót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!