Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyibe-veszik-a-kisállat-ker...

Mennyibe-veszik-a-kisállat-kereskedésekben-a-Japán táncoló egeret?

Figyelt kérdés

Mennyibe-veszik-és-mennyiért-adják-el-a-kisállat-kereskedésben,-hogy-tudjak-mihez-viszonyítani!-

Egyéb-rágcsálók-felvásárlási-értéke-is-érdekel!

KÖszönöm-az-adatokat!:)

2011. okt. 10. 17:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a felvilágosítást! Ezt nem tudtam róluk :(. Szerintem megpróbálkozok az angóra hörcsöggel!
2011. okt. 24. 18:02
 12/12 anonim válasza:
Ha szereted a ezeket a kisegeret ne hallgass mások véleményére. Én hihetetlenül szeretem őket, és tudom hogy fura, de eddig ennél a fajnál úgy érzem, hogy ők is viszont szeretnek. Lehet, hogy süketek és majdnem vakok, de ennyi vidámságot más kisemlős még nem okozott nekem. És még mielőtt valaki rámförmed, hogy szívtelen vagyok mert tartom őket, nem érdekel, mert én megteszek mindent, hogy boldogan éljék le az életüket még akkor is ha nem az ő hibájuk hogy ilyennek születtek.
2011. nov. 24. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!