Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek jól ett?

Szerintetek jól ett?

Figyelt kérdés
csináltam egy oldalt azoknak akik itt kérdezgetnek rágcsálókról.én csináltam részben a wikipédiáét is azért hasonlít.még csak a dzsungáriairól van fent kép és blog de majd bővítem.szerintetek milyen?mi kéne még rá? milyen legyen még? milyen menüpontokat csináljak? milyen fórumot?...gőzöm sincs még mi lehetne rajta..azt is odaírtam a kezdőlapon hogy e-mailba is válaszolok ha valamit nem találnak ez jó vagy valamit csinálhatnak az e-mai címemmel? (z egy olyan e-mail amit másra nem használok) csak ennyi lenne a kérdésem, meg az hogy még milyen rágcsáló legyenek rajta, és még amit megcsináltam mivel bővítsem ki ?
2011. okt. 8. 15:45
 1/10 A kérdező kommentje:
itt a weblap: ragcsanet.mindenkilapja.hu
2011. okt. 8. 15:46
 2/10 A kérdező kommentje:
meg majd görgessetek a legajára!
2011. okt. 8. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal - erre szavaznék.
2011. okt. 8. 15:53
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nagyon jó! Facebookon meg is osztottam, mert tudom, hogy rengeteg ismerősömet érdekli a téma!
2011. okt. 8. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Először is, nemtom mennyi időbe volt ez neked eddig, de a mindenkilapja helyett a blog.hu-t ajánlanám!sokkal jobb!!nagyobb bővített kezelőfelület, hosszútávon jobb sokkal! na és az oldaladról:Csinálj szerintem sok rágcsárólór menüpontot, emellett hogy tartásuk,etetés,itatás, ilyesmi....tegyél ki fórumot hogyha valaki akar valami témában írni akkor tudjon,először kevés témával kezdj! legyen hörcsög,egér, patkány tengerimalac,csincsilla, akár görény is rajta, minél töb annál jobb, amúgy szép az oldal szavaztam
2011. okt. 8. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
ja vissza az eleje, mégse....maradj csak a mindenkilapján, látom már hogy te nem a gagyi verziót választottad, hajrá, töltsd fel tartalommal!!
2011. okt. 8. 15:58
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. hát sok időmbe tellet mire előkerestem a régi irkálmányomat a wikiédiára isfelraktam jó rég csak ez az eredeti verzió mert egy csomoan át szertkesztették.azért a mindenkilapját választottam mert csak mást nem igazán ismertem ami jó lett volna azt meg letörölte és nem tudom megnyitni!
2011. okt. 8. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:

még nincsen rajta semmi

csinálj alpontokat pl.:nyúl:-törpe nyúl

házinyúl....

csinálj mókust,csincsillát,hörit,degut,tengerimalacot...

írd le milyen betegségik lehetnek,meg amiket leírtál jó lesz ez csak rakj bele képeket,videókat,tenyésztőket....

:-)

2011. okt. 8. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérd ki több tenyésztő véleményét minden témában, lektoráltasd az anyagot szakértőkkel, nehogy sok marhaság kerüljön fel, ami aztán elterjed. Te sem érthetsz mindenhez, és az itt válaszolók sem mindig annyira profik, mint azt sejtetik magukról.
2011. okt. 8. 22:42
 10/10 A kérdező kommentje:
[link] mostmár bővült a tartalom :))
2011. okt. 10. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!