A tengerimalacok melyik szervükkel adják ki azt a berregő hangot?
Nézd meg a tengericoci.hu-t.Elég jó oldal!
Az hülyeség,hogy a felizgulás miatt berreg.Hogy lehet ilyet írni?Egyszerűen csak azért berreg,mert szereti,ha simogatod,elfogadott gazdinak,és jól érzi magát nálad.Ez nála egy bizonyos kommunikációnak felel meg köztetek.Te beszélsz hozzá,ő simikor berreg..hát ha szegény nem tud beszélni,valahogy muszály neki dumálni.
Az enyém fél év után berregett először,elég lassan szelídült meg,de hihetetlen,hogy azóta már mennyire!szinte mindent ért,nagyon ügyes,és ha sokat foglalkozol vele,szinte egy kutya viselkedését veszi fel:odajön,ha hívod,ha rászólsz,abbahagy dolgokat,ismer mindenkit,aki körülötte él,és tök könnyen megtanul bizonyos dolgokat.A legfontosabb a rendszeresség.Mondjuk,lehet,hogy közrejátszott a viselkedésében a kiskutyám is,és az,hogy mindkettő ki akar sajátítani magának,kicsit féltékenyek,és néha verekszenek is.
Amikor először látta a kutyámat az ölembe ülni,mint egy tank,rohant hozzám,hogy őt is vegyem fel,mászott hozzám.
És már a kicsik is kurrognak??Mert az az igazi móka!És közben még popcornoznak is.Nekem volt,hogy 4 kicsi volt+a szülők,nagy élmény volt,mikor az összes egyszerre énekelt (éjjel).De tényleg,egy percig nem voltam mérges rájuk,olyan aranyosak voltak.
második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!