Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalacok melyik...

A tengerimalacok melyik szervükkel adják ki azt a berregő hangot?

Figyelt kérdés
Próbáltam kitapogatni amikor berregett de sehol nem éreztem erősebb vibrálást....ő nagyon élvezte a \'masszázst\'...:D
2009. ápr. 28. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Szia.Nekem is van tengerimalacom,és fiú.Nekem is szokott berregni.Ha a tied is fiu,akkor azért van mert ivarérett lett,és ilyenkor felizgatja ha simogatod.Azért berreg az enyém.Szerintem a szájával adja ki de ez sem biztos
2009. ápr. 29. 06:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a lány malac is ugyanúgy berreg.Amúgy kurrogásnak mondják ezt a hang kibocsátást,és a tudósok sem tudják,hogy képezik ezt a hangot.
2009. ápr. 29. 08:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Aha köszi! Hát van egy ivarérett fiúcskám meg egy anyuka cocim,és 3 poronty! :D velük kapcsolatban minden érdekel csak erre nem találtam semmilyen adatot...
2009. ápr. 29. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézd meg a tengericoci.hu-t.Elég jó oldal!

Az hülyeség,hogy a felizgulás miatt berreg.Hogy lehet ilyet írni?Egyszerűen csak azért berreg,mert szereti,ha simogatod,elfogadott gazdinak,és jól érzi magát nálad.Ez nála egy bizonyos kommunikációnak felel meg köztetek.Te beszélsz hozzá,ő simikor berreg..hát ha szegény nem tud beszélni,valahogy muszály neki dumálni.

Az enyém fél év után berregett először,elég lassan szelídült meg,de hihetetlen,hogy azóta már mennyire!szinte mindent ért,nagyon ügyes,és ha sokat foglalkozol vele,szinte egy kutya viselkedését veszi fel:odajön,ha hívod,ha rászólsz,abbahagy dolgokat,ismer mindenkit,aki körülötte él,és tök könnyen megtanul bizonyos dolgokat.A legfontosabb a rendszeresség.Mondjuk,lehet,hogy közrejátszott a viselkedésében a kiskutyám is,és az,hogy mindkettő ki akar sajátítani magának,kicsit féltékenyek,és néha verekszenek is.

Amikor először látta a kutyámat az ölembe ülni,mint egy tank,rohant hozzám,hogy őt is vegyem fel,mászott hozzám.

2009. ápr. 29. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:

És már a kicsik is kurrognak??Mert az az igazi móka!És közben még popcornoznak is.Nekem volt,hogy 4 kicsi volt+a szülők,nagy élmény volt,mikor az összes egyszerre énekelt (éjjel).De tényleg,egy percig nem voltam mérges rájuk,olyan aranyosak voltak.

második voltam

2009. ápr. 29. 22:43
 6/6 A kérdező kommentje:
:D A kicsik kozul egy nem volt hajlandó megszeretni,nemrég ajándékoztam oda ot egy barátnomnek,akinél már volt egy kismalac,nos ez a kis malac 4-5hetesen kezdett el kurrogni berregni nekem...a tobbi sokkal hamarabb. a kedvencem az amikor elkezdem oket simizni és erre ok nyújtózkodnak,a gerincuk kiegyenesedik,a lábukat kinyújtják,berregnek és az a hang ásítás kozben....ááá..imádom oket. Koszonom a válaszokat. Az oldalat megnézem..:D
2009. máj. 1. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!