Ma vettem észre, hogy a tengerimalackám könnyezik? Ez mitől lehetséges?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 17:36
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nem volt húzatos helyre téve?Lehet megfázott!Vagy esetleg valami a szemébe ment,és begyulladt!Ez a könnyezés lehet,ezek miatt!El kéne vinni orvoshoz,vagy felhívni,hátha tud valamit mondani.Az én röfikémnek soha nem voltak ilyen tünetei,ezért azt nem merem mondani,hogy ez természetes dolog!Igen érzékeny állatkák!A helyedben megnézetném,beszélnék orvossal!
2/3 anonim válasza:
Az én malacomé is könnyezik,vagyis inkább váladékos. Na most arra gondoltam,hogy a pisis forgács miatt,de akkor már máskor is begyulladt volna...(mármint takaritom,de van hogy nincs idöm egyböl) Vagy pedig ki szoktam tenni a fübe,lehet ott ment bele valami. Én nem vittem orvoshoz,egyszer bekentem kamilla teás vattával,és jó lett. Lehet hogy sir a malackád! =)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igen nekem is járt ma elég sokat a fűben,talán azért akkor:) megpróbálom a kamillásat én is:) hát remélem nem szomorkodik,elég jó dolga van itt:D
2009. ápr. 28. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!