Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ma vettem észre, hogy a...

Ma vettem észre, hogy a tengerimalackám könnyezik? Ez mitől lehetséges?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem volt húzatos helyre téve?Lehet megfázott!Vagy esetleg valami a szemébe ment,és begyulladt!Ez a könnyezés lehet,ezek miatt!El kéne vinni orvoshoz,vagy felhívni,hátha tud valamit mondani.Az én röfikémnek soha nem voltak ilyen tünetei,ezért azt nem merem mondani,hogy ez természetes dolog!Igen érzékeny állatkák!A helyedben megnézetném,beszélnék orvossal!

2009. ápr. 28. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én malacomé is könnyezik,vagyis inkább váladékos. Na most arra gondoltam,hogy a pisis forgács miatt,de akkor már máskor is begyulladt volna...(mármint takaritom,de van hogy nincs idöm egyböl) Vagy pedig ki szoktam tenni a fübe,lehet ott ment bele valami. Én nem vittem orvoshoz,egyszer bekentem kamilla teás vattával,és jó lett. Lehet hogy sir a malackád! =)
2009. ápr. 28. 19:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igen nekem is járt ma elég sokat a fűben,talán azért akkor:) megpróbálom a kamillásat én is:) hát remélem nem szomorkodik,elég jó dolga van itt:D
2009. ápr. 28. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!