Valaki csinált már tengerimalac ketrecet? Hogyan? Szerintetek igy jó ahogy megszeretném csinálni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy fából megcsinálom az alapját direkt nem ugy hogy sötét legyen az egész csak a léceket és hálót rakok köré(zöld műanyag féle).Szerintetek kirágja magát?Érdemes lenne? Pénzem nincs rá hogy vegyek ketrecet deszka meg fa pedig van itthon meg háló is.2011. szept. 21. 20:56
11/17 A kérdező kommentje:
valószínű nemis fogok csinálni mert megoldottam,de azért köszi a válaszokat lehet fogok készíteni.
2011. szept. 21. 21:43
12/17 A kérdező kommentje:
:))
2011. szept. 21. 21:47
13/17 anonim válasza:
Kedves válaszoló, ki azt írtad, hogy ostoba, aki rágcsálónak fából készít lakhelyet: Szeretnélek megkérni, hogy olvass utána a dolgoknak egy kicsit, mielőtt nyilatkozol olyan témában, amihez látszólag fikarcnyit sem értesz. Pláne nincs jogod senkit sem ostobának nevezni. Gyere el hozzánk, szívesen megmutatom a malac-lakot, amit saját kezűleg készítettünk FÁBÓL. Csak, hogy legyen mit rágniuk szegény malacoknak...
14/17 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért gondoltam énis hogy fából.Igy nem is lett volna muszáj fáj berakni vagy ilyesmi hogy rágja jó lett volna neki ez.De ha lesznek kis malacok tuti csinálok nekik.:) Köszönöm utolsó hogy megvédtél.:P
2011. szept. 21. 21:59
15/17 anonim válasza:
Kérdező, tudod ezt bírom itt, hogy név nélkül osszák sokan az észt.
Azt még elfelejtettem írni, hogy a cocalak belsejébe vágtunk linóleumot, az átázás véget. No meg ezt így könnyű tisztán tartani. Forgács.., hát igen, az kell bele bőven...:D 10 liter körül rakok bele, plusz még ilyen olyan rongyocskákat, frottírt, ami beszívja a pisit. Ezt minden nap cserélem, szeretnek elnyúlni rajta.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. szept. 21. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!