Nyuszi szaporítása? (túl rövid)
Regisztrált tag vagyok a törpenyúl oldalon, és most keresett meg levélben egy másik felhasználó, hogy pont olyan apukát keresnek a nyuszilányuk mellé, mint az én nyuszim... Azt mondja, ők 2 kisnyuszit szeretnének megtartani, a többit elajándékoznák, ha nem sikerül, megtartják, vagy akár mi is megkaphatjuk.
Az lenne a kérdésem, hogy ti mit gondoltok erről?
Sose fordult meg a fejemben, hogy valaha szaporítanám, meg alapból mindentől féltem, ő a család szeme fénye, egy elkényeztetett kis disznó.
Épp a múlt hónapban döntöttünk arról is, hogy nem ivartalaníttatjuk, mert nem okoz nála gondot az ivaros viselkedés. Gondolom, ha megízleli a dolgot, hogy milyen is egy kislány nyuszi, akkor ez is változni fog, és majd utána esetleg kezelhetetlen lesz?
Most nagyon nagyon szelíd, és bújós, én vagyok a mindene, követ mindenhová, mint az árnyék, követeli a simit stb...
Mennyire változna a viselkedése, ha sexelne, vagy megváltozna-e velem szemben, ha egy másik nyuszi kerülne mellé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!