Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Háború a tengerimalacaimnál....

Háború a tengerimalacaimnál. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Nekem van 4 tengerimalacom. 2 nőstény és 2 hím. Természetesen külön ketrecben tartom a különböző nemű példányokat. De a hímek soha nem vesztek össze. Mikor takarítottam a ketrecüket beleraktam őket a hordozóba. És mire visszamentem háború volt. Maszat megharapta Mogyit amire Mogyi visszavágott és elkezdődött a csata. Gyorsan visszaraktam őket a tiszta ketrecbe. Ott lenyugodtak de a kis Maszat még mindig szekálódott. Reggel mikor kimentem hozzájuk megetetni őket Mogyinak vérzett az orra. Gondolom Maszat tette. Pedig ők rokonok. Mogyi, Maszat apja. Mit csináljak, hogy ne háborúzzanak??
2011. szept. 18. 07:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hajrá kicsilány a gemon.ro fórumon tapsolunk az újabb hülyeségeden. Mindenhol rád akadunk és mindig kivered a biztosítékot, könyörgöm tartsál inkább plüssállatot, annak nem fáj a butaságod!
2011. okt. 3. 20:48
 12/24 A kérdező kommentje:
Bleeee! Azt csinálok amit akarok!! és nem csinálok nekik rosszat. amúgy eladtuk a hím malacunkat meg a nőstényeket is és hoztunk egy törpe nyulat. Azt olvastam, hogy tengerimalac méretű nyúllal lehet őket együtt tartani! Amúgy nincs más dolgod csak embereket dirigálni?? Foglalkozz a hülye egereiddel(tengerimalac) és hagy békén te bunkó paraszt! Véglegesen!!
2011. okt. 9. 17:13
 13/24 A kérdező kommentje:
Amúgy egy csomó ismerősöm nyúllal tartsa a malacait és már vagy 10 évesek és jól megvannak. Amúgy meg mogyi nem jön ki hím malacokkal csak nőstényekkel és a kasztráltatást nem fizetjük!!
2011. okt. 9. 17:15
 14/24 anonim válasza:
Pörköltöt. Úgy nem lesz balhé, és kajálsz is egy jót.
2011. okt. 14. 02:11
 15/24 anonim ***** válasza:

Még te vagy felháborodva?? Mit magyarázol, azt mondtad a kicsivel van a probléma nem Mogyival! Hallottál már arról, hogy a neten egy csomó hülyeség van fönn? a tengerimalac nyúllal nagyon jól kijön, tarthatók együtt is IDE SOROLANDÓ!!! Elhiszem hogy rosszul esik amit írnak a többiek, de IGAZUK VAN!

Ha ivartalanítani nem akarod a te bajod... NEM boldog a nyuladdal a malacod...!

2011. okt. 16. 19:13
 16/24 anonim ***** válasza:
Tudod kicsilány, kiakadhatnék a stílusodon, de mivel sokkal intelligensebbnek tartom magam nálad, nem teszem. DE, neked sem kellene többet gemonra írogatnod, mert ott is csak a hülyeség jön tőled, mint pl. ma is. Azt hiszed nem tudjuk, hogy a sok álnév mögött te vagy? A bunkó paraszt megjegyzésért pedig ne várd, hogy majd kedves leszek hozzád. Ott is megkapod majd a magadét valahányszor csak bejelentkezel.
2011. okt. 16. 20:52
 17/24 anonim válasza:
A másik érdekes dolog,hogy egy csomó barátod nyúllal tartja a tengerimalacot,meg sok ismerősödnek van tengerimalac.Akkor meg minek jössz tanácsokért a fórumokra meg ide????Ott az ismerős akinek 10 éve van malaca,kérdezz tőle,ha ilyen sok tapasztalata van.Meg a neten olvastad hogy lehet nyulat tartani malaccal,ezt miért fogadod el,miért hiszed el?????Amikor ilyat olvasol miért nem mondod azt hogy a gemon fórumon azt olvastad nem lehet????Miért hiszel mindenki másnak csak a tapasztaltaknak nem???
2011. okt. 16. 21:06
 18/24 A kérdező kommentje:
Tudod azért jövök ide mert nem akarok hallgatni a gemonos oldalakra. Inkább hallanék olyantól aki ezt már tapasztalta és én itt beszélgetni akarok az állataimról. És a gemonon 16 és 18-20 körüli lányok/fiúk vannak. Ők is jobban foglalkozzanak inkább a pasikkal/csajokkal és ne a kis állatkájukkal. Amúgy mogyi kezdte a balhét és lezárom a vitát!! Amúgy meg én tudom mi a jó a saját állataimnak. És ti nem tudjátok hogy mi az állatom személyisége. A tengerimalac is csak egy állat!!! Ha bajban van akkor tudja de ha kijön a bajból akkor meg elfelejti az egészet. Nekik ösztöneik vannak!! Nincs olyan, hogy rosszul érzi magát ilyen, olyan állat közelségébe. Neki kaja, víz meg nagy hely kell. És ennyi.
2011. okt. 19. 15:59
 19/24 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is megyek többet a gemonra és mindig csak ezt az oldalt ajánlom mindenkinek csak arra kérem őket, hogy ne menjenek a FÓRUMBA!!
2011. okt. 19. 16:01
 20/24 anonim válasza:

Örülünk neki ha nem jössz a fórumra,ilyen emberekre ott nincs szükség.Dicsérd csak a gyakorikérdéseket. Nézz körül kicsilány,csak mi válaszoltunk neked itt is,akik a fórumról ismernek.A kutyát nem érdekli hogy te itt vergődsz egy hülye kérdéssel.Ismered a napiszart??Bizony innen szedi mindig a legjobb kérdéseket,a kedvenc oldaladról,ahol aztán nagyon jó tanácsokat kaphatsz.Mindenki másnak írom ezt,sok ember nevében,a kedves kérdező egy feltűnési viszketegségben szenvedő 13 éves kislány,aki valószínű nem kap elég szeretet,és azt hiszi ért az állatokhoz,de szerintem mindenki látja hogy nem,akárhogy kapálózik.Kicsilány te itt csak saját magadat járattad le,mint akárhol máshol.

Idéznélek azért az utolsó válaszodból:

Ha bajban van akkor tudja de ha kijön a bajból akkor meg elfelejti az egészet.

Gondolom betegségre utalsz,csak ugye még fiatal vagy a fogalmazás nem erősséged.Ha beteg a malac bizony nem szól,hanem vagy észreveszi a gondos gazdi,vagy búcsúzhat az állattól.Felelősségteljes gazdi vagy,gratula.

2011. okt. 24. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!